Bemutatkozunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket.


A vállalkozás 2007 májusában került tulajdonunkba.
Profilváltást hajtottunk végre tekintettel arra, hogy közvetlen személyes és munkakapcsolatban állunk a Honti és Társai Kft-vel.

Mikor a Kft. úgy döntött, hogy javító és telepítő tevékenységét abbahagyja, a Bt. a telephely megtartásával, anyag és eszközállomány megvásárlásával, valamint a nagy szaktudással rendelkező alvállalkozói kör bevonásával a tevékenységét folytatja, amely híd és bakdaruk, konzolos és toronydaruk javításából, Balcancar és Demag láncos emelők felújításából, körülkerített emelők tervezéséből, kivitelezéséből és üzembehelyezéséből áll.

Alvállalkozóink többsége tíz évnél régebben foglalkozik a felsorolt daruk és emelőgépek javításával, felújításával.

Társaságunk ezen darukhoz és emelő berendezésekhez szükséges komoly alkatrész raktárkészlettel rendelkezik. Kivonuló szolgáltatók révén a gépeket, emelő berendezéseket elszállítás nélkül a helyszínen javítjuk meg, úgyhogy szerelőink a szükséges alkatrészeket, valamint kenő anyagokat viszik magukkal.

Kérésre a várható javítási költségekről árajánlatot adunk.

Jól felszerelt bázis műhelyünkben hidraulikus berendezéseket és munkahengereket is javítunk rövid határidővel. Általában a kért javításokat öt munkanapon belül elvégezzük.
Karbantartási szerződést kötő ügyfeleinknek eseti munkavégzésnél listaárainkból jelentős kedvezményt adunk, valamint daruk vagy targoncák meghibásodásakor a hiba bejelentésétől számított tizenkét órán belül megkezdjük a hiba elhárítását.

Vállalkozásunk nem csak daruk és emelő berendezések javításával és forgalmazásával foglalkozik. Garázsipari emelő berendezések (csápos emelők,krokodil és motor emelők) építő ipari emelők, csörlők felújítása, javítása, forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartoznak.

Melléktevékenységként a Magyar Autósport gyorsasági szakágában is tevékenykedünk. A DDT Motorsport egyesületben fiatal szerelő gárdánk egy Coloni Nissan F3 versenyautó szervizcsapata, egyben a társaság tulajdonában levő teherautóval szállítója is az egyesületnek.
 
   

http://www.hajdubt.hu, Hajdú Bt.